Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, a ţinut ca la finalul meciului cu CFR Cluj, de miercuri, scor 1-1, să mulţumească suporterilor formaţiei sale, prezenţi la meciul din Gruia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am venit aici ca să câştigăm, dar în prima repriză nu am jucat aşa cum ne-am fi dorit şi cum ar fi trebuit să fim. Am discutat la pauză şi reacţia echipei în repriza secundă a fost foarte bună. Jucătorii au arătat atitudinea care trebuie, iar asta contează mult pentru mine. Am egalat şi la final am avut mai multe şanse de a câştiga. Dar ăsta este fotbalul. Niciodată nu ştii cum o să începi jocul, dar l-am terminat foarte bine! Vreau să le mulţumesc suporterilor care au venit aici, să ne susţină. Au fost extraordinari!”, a declarat antrenorul echipei FCSB.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.