Nicolae Stanciu, atacantul echipei naţionale a României, spune că pentru el şi ceilalţi jucători convocaţi, tricoul naţionalei este cel mai important tricou din carieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu-i subestimăm pe adversari, dar nici nu ne temem, vrem să mergem la Euro şi, ca să obţinem calificarea, mâine trebuie să învingem.

În aceşti şapte ani de când sunt la naţională, nu ştiu dacă am mai simţit grupul atât de bine, atât de unit. Suntem toţi foarte optimişti, ştim pentru ce jucăm. Vrem să le facem o bucurie suporterilor pentru că ţara noastră şi noi merităm această calificare.

Atât pentru mine cât şi pentru ceilalţi 25 de jucători convocaţi, acest tricou este cel mai important tricou. Ceea ce mă face să vin la naţională este dragostea pentru ţară”, a declarat Nicolae Stanciu

Sâmbătă, 25 martie, pe Estadi Nacional din Andorra la Vella, naţionala României va debuta în calificările pentru Euro 2024 înfruntând echipa naţională a Andorrei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.