Dennis Man a declarat, sâmbătă seară, după meciul României cu Andorra, scor 2-0, că selecţionerul Edward Iordănescu le-a reproşat jucătorilor faptul că nu au profitat de superioritatea numerică după eliminarea unuia dintre adversari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost un meci greu, ştiam că vom întâlni un adversar incomod. Terenul a fost un pic incomod, cel puţin pentru mine. Am început mai ezitant, dar pe parcurs... E o senzaţie frumoasă tot timpul când marchez pentru ţara mea. Vreau să îi mulţumesc lui Olimpiu pentru acea minge. Selecţionerul ne-a reproşat, ne-a spus că trebuia să profităm de omul în minus”, a spus Man.

Naţionala de fotbal a României a început cu dreptul, sâmbătă, o nouă campanie de calificare la un turneu final, învingând Andorra cu scorul de 2-0 (1-0), în deplasare, în grupa I a preliminariilor Campionatului European din 2024.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.