Tânărul internaţional francez Kylian Mbappe a declarat cu modestie că mai are multe de învăţat în viaţă şi în fotbal, afirmând că nu se vede între primii trei jucători din lume, în ancheta pentru Balonul de Aur, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am timp să-l câştig, nu sunt presat, nu e ceva care mă bântuie. Pe podium? Nici eu nu mă pun acolo. Pot progresa într-o mulţime de lucruri, char şi în cele în care oamenii cred că sunt foarte avansat. Problema este astăzi că am căzut în supraexigenţă. Se crede că pot face totul, dar am încă multe lucruri de învăţat. Tactic, nu sunt încă la nivelul care trebuie, dar este normal. Am patru ani de profesionalism în picioare. Pot să fiu cât de puternic vreau, dar sunt lucruri pe care le voi face cu timpul. Şi nu pot alerga aşa repede ca timpul. Progresez în ritmul meu şi ştiu că sunt pe calea cea bună. Oamenii cred că sunt un robot care face totul bine. Nu, nu fac totul bine. Trebuie să cresc şi să progresez ca om. Sunt în avantaj în fotbal, dar nu în viaţă", a declarat jucătorul echipei PSG, în vârstă de 20 de ani.

Atacantul a precizat că îl vede pe Lionel Messi câştigător al Balonului de Aur şi că va merge la festivitate pentru a-l felicita pe învingător.

Cotidianul Mundo Deportivo a scris, marţi, că jucătorul formaţiei FC Barcelona, Lionel Messi, va câştiga Balonul de Aur, fiind urmat în clasament de fundaşul echipei Liverpool, Virgil van Dijk.

Sursa citată menţionează că o echipă de la France Football, care decernează trofeul, s-a deplasat la Barcelona pentru a realiza un reportaj cu Messi şi pentru fotografiile oficiale.

De asemenea, cotidianul catalan mai scrie că voturile a 182 de jurnalişti din tot atâtea ţări au fost numărate, iar Messi conduce detaşat.

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo şi Virgil van Dijk se află pe lista celor 30 de jucători nominalizaţi pentru Balonul de Aur, trofeu decernat de France Football la 2 decembrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.