Olandezul Max Verstappen de la Red Bull a câştigat, duminică, Marele Premiu al Spaniei, a cincea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, şi a devenit, la 18 ani, cel mai tânăr pilot care se impune într-o cursă din Marele Circ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Verstappen, aflat la prima cursă pentru Red Bull, a fost urmat pe podium de piloţii Ferrari, finlandezul Kimi Raikkonen, al doilea, şi de germanul Sebastian Vettel.

Al patrulea a trecut linia de sosire Daniel Ricciardo (Red Bull), finlandezul Valtteri Bottas (Williams) a fost al cincilea, iar  spaniolul Carlos Sainz (Toro Rosso) al şaselea.

Pe locurile 7-10 s-au clasat în ordine mexicanul Sergio Perez (Force India), brazilianul Felipe Massa (Williams), britanicul Jenson Button (McLaren-Honda) şi rusul Danil Kviat (Toro Rosso).

Piloţii Mercedes, Lewis Hamilton şi Nico Rosberg, au abandonat în urma unui accident suferit în turul I.

Următoartea etapă a CM de Formula 1, Marele Premiu al Principatului Monaco, va avea loc la 29 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.