Max Verstappen, campionul mondial al Formulei 1, a fost votat miercuri drept cel mai bun pilot al anului. Juriul a fost alcătuit din piloţii monoposturilor din Formula 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Olandezul Max Verstappen (Red Bull) s-a clasat pe primul loc, urmat de monegascul Charles Leclerc (Ferrari) şi britanicul Lewis Hamilton (Mercedes). La egalitate de puncte cu Hamilton s-a aflat şi colegul acestuia de la Mercedes, britanicul George Russell. Locul al cincilea a fost ocupat de un alt pilot britanic, Lando Norris (McLaren).

La vot au participat 19 din cei 20 de piloţi care au luat startul în cursele anului 2022. Singurul care s-a abţinut de la vot a fost britanicul Lewsi Hamilton. A fost pentru a cincea oară când piloţii din Campionatul Mondial de Formula 1 desemnează pilotul anului.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.