Mijlocaşul estonian Mattias Kait şi-a prelungit, luni, contractul cu echipa Rapid Bucureşti, a anunţat clubul giuleştean pe pagina oficială de Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mijlocaşul Rapidului Mattias Kait şi-a prelungit contractul cu gruparea noastră până în vara lui 2026. În vârstă de 25 de ani, estonianul a jucat 59 de meciuri la Rapid, reuşind patru goluri şi şase pase decisive în tricoul alb-vişiniu”, scrie în comunicatul clubului Rapid.

„Sunt foarte fericit că am semnat prelungirea contractului cu Rapid. Se vede că cei din club au încredere în mine şi nu vreau să îi dezamăgesc. Avem obiective mareţe la Rapid şi vreau să le îndeplinim împreună. Am simţit căldura fanilor şi înseamnă foarte mult pentru mine", a declarat Mattias Kait pentru pagina de Facebook a giuleştenilor.

Mattias Kait (25 de ani) a mai jucat în carieră la Fulham, Ross County (Scoţia), Domzale şi Bodo/Glimt. El are 49 de selecţii şi 8 goluri pentru echipa naţională a Estoniei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.