Maşina Simonei Halep a fost oprită, luni, de poliţie, la scurt timp după ce a părăsit Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Poliţiştii au glumit spunându-i că o amendează pentru că a depăşit viteza legală la serviciu, la Paris, unde a câştigat French Open. Poliţiştii de la Rutieră au oprit-o pe Halep pentru ca fosta scrimeră Loredana Dinu să-i ofere Simonei Halep un buchet de flori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am decis să te sancţionăm pentru că ai depăşit viteza legală la serviciu, la Paris. Putem proba chiar acum, te-am prins cu 172 la oră chiar când ai câştigat setul I", i-a spus reprezentantul MAI, arătându-i o fotografie cu viteza serviciului.

"La rever, nu la serviciu", a replicat Halep.

"Noi nu-ţi mai dăm acum puncte, că ai destule luate la Paris, îţi oferim un buchet ca de la o campioană la o campioană. O am alături de mine pe campioana olimpică la scrimă Loredana Dinu."

"Am stat cu sufletul la gură şi acum am înţeles cum e să priveşti o campioană al TV. Felicitări din partea noastră", a spus Loredana Dinu, care i-a oferit Simonei Halep un buchet de flori.

Loredana Dinu este ofiţer de presă în cadrul Direcţiei de informare şi relaţii publice a MAI.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.