Selecţionerul Roberto Martinez a declarat că jucătorii Belgiei au un sentiment de victorie după Cupa Mondială din Rusia, apreciind că medalia de bronz obţinută după meciul cu Anglia este extrem de importantă în istoria fotbalului belgian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Plecăm cu un sentiment de victorie. Să câştigăm o medalie de bronz este un lucru istoric şi va lăsa urme în fotbalul belgian. A fost un turneu foarte greu, niciun meci nu a fost uşor. Să ai 10 marcatori diferiţi, să fii capabil să revii de la 0-2, să baţi Brazilia...Jucătorii au meritat acest loc trei. Sper să fie o inspiraţie pentru tinerele generaţii, au arătat că totul este posibil, dacă munceşti. Abia aşteptăm să ne întâlnim cu regele, să fim pe străzi cu fanii pentru a sărbători această performanţă", a declarat selecţionerul spaniol al Belgiei.

Reprezentativa Belgiei a învins, sâmbătă, la Sankt Petersburg, cu scorul de 2-0 (1-0), selecţionata Angliei, în finala mică a Cupei Mondiale din Rusia.

Golurile au fost marcate de Meunier '4 şi Hazard '82.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.