Irlandezul Martin O'Neill este noul antrenor al echipei Nottingham Forest, în locul spaniolului Aitor Karanka, care şi-a reziliat contractul vineri, informează BBC. La Nottingham Forest evoluează şi portarul Costel Pantilimon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nottingham Forest a anunţat că O'Neill şi-a îndeplinit un "vis de o viaţă", după ce a fost numit manager. Detaliile contractului nu au fost dezvăluite.

În vârstă de 66 de ani, O'Neill a jucat zece sezoane la Forest, între 1971 şi 1981. Ca antrenor, el a pregătit echipe ca Norwich, Leicester, Celtic Glasgow, Aston Villa, Sunderland şi, ultima dată, selecţionata Irlandei, timp de cinci ani.

 

Aitor Karanka era la Nottingham din ianuarie trecut. După un start destul de bun, în acest sezon, "pădurarii" au început să piardă teren în lupta pentru promovarea în Premier League. După 27 de etape, Forest ocupă locul 9, cu 39 de puncte, la patru puncte de Derby County, ocupanta locul 6, ultimul care asigură calificarea în play-off-ul pentru promovare.

În campionat, Forest a câştigat doar unul dintre ultimele şapte meciuri disputate. Această schimbare ar putea fi rău augur pentru Costel Pantilimon. Fără minut pierdut în Championship, internaţionalul român se bucura de încrederea totală a lui Karanka, deşi fanii l-au criticat în dese rânduri pentru prestaţiile sale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.