Mark Overmars a demisionat din funcţia de director de fotbal, dar trebuie să plătească 1,25 de milioane de euro clubului Ajax Amsterdam, după scandalul sexual în care a fost implicat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a demisionat la 7 februarie, fiind acuzat că a trimis mesaje nepotrivite angajatelor clubului.

Overmars a recunoscut imediat faptele şi şi-a cerut scuze cu "ruşine", Înăsă, potrivit lefigaro.fr, clubul ar pretinde 1,25 milioane de euro, adică "suma de semnătură plătită integral în avans".

De la această afacere, clubul olandez a deschis o anchetă internă, Edwin Van der Sar, directorul general, afirmând: "Este responsabilitatea mea să ne ajut colegele. Un climat de lucru sigur este foarte important pentru toată lumea de la Ajax. Îi vom acorda şi mai multă atenţie".

Fostul internaţional olandez, 86 de selecţii, a evoluat la Ajax din 1992 până în 1997, înainte de a juca la Arsenal şi apoi la Barcelona. El era în conducerea clubului Ajax din 2012.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.