Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a declarat, duminică seară, după înfrângerea din meciul cu Poli Timişoara, scor 0-2, că la formaţia sa s-a acumulat oboseala şi a precizat că bănăţenii au fost mai buni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu e greu de explicat, astă seară Timişoara a fost mai bună ca Astra. S-a acumulat oboseală, a fost un consum extraordinar la Viena. Ne-a lipsit şi Alibec. Eu tot timpul am spus că acest băiat a însemnat 50 la sută din titlul câştigat de noi anul trecut. Voi credeaţi că îl umflu eu pe Alibec. Nu e normal să vii cu autocarul de la Viena la Timişoara. Dacă în Liga Europa am arătat proaspeţi, acum nu am fost ok. E incredibil ce cartonaş i-a putut da Istvan Kovacs lui Săpunaru ca să nu joace cu CFR Cluj. Muncim, jucăm pe teren şi sperăm să ajungem în play-off. Noi nu facem jocuri de culise, nu facem nimic. Dacă vom putea recupera, foarte bine", a spus Şumudică, conform digisport.ro.

Formaţia Poli Timişoara a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XVII-a şi a părăsit în premieră în acest sezon ultimul loc al clasamentului Ligii I.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Şeroni '37 şi Pedro Henrique '54.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.