Fotbalistul Marius Marin, eliminat la meciul România U21 – Ucraina U21, scor 3-0, a declarat că a plâns puţin, pentru că îşi dorea un debut “cu brio”, şi le-a mulţumit colegilor pentru încurajări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mi-am dorit foarte mult să debutez şi să debutez cu dreptul, dar se pare că au fost nişte momente mai puţin plăcute pentru mine. Dar ăsta este fotbalul. Cel mai tare mă bucur că am câştigat şi am adus trei puncte acasă. Pur şi simplu nu l-am văzut şi dăruinţa de a da totul pe teren ... Se întâmplă. Mă gândeam că scap cu un galben. Nu l-am văzut. Noroc că am nişte colegi excepţionali şi toată lumea m-a încurajat, mi-a zis să ţin capul sus. Le mulţumesc colegilor mei pentru asta. Sincer să spun am plâns puţin. Mi-am dorit foarte mult acest debut şi vroiam să o fac cu brio”, a spus Marin.

Reprezentativa under 21 a României a învins, joi seară, la Ploieşti, cu scorul de 3-0 (0-0), selecţionata Ucrainei, într-un meci din grupa a opta de calificare la Campionatuul European din 2021.

Golurile au fost marcate de Moruţan ’75 şi Petre ’80, '90+4.

În minutul 85, a fost eliminat Marius Marin, la foarte scurt timp după ce intrase pe teren.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.