Tehnicianul Marius Măldărăşanu a declarat, sâmbătă seară, că victoria Astrei cu FCSB este una foarte bună, însă trebuie continuată cu un rezultat bun şi în etapa a doua, cu Poli Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"O victorie frumoasă, m-am bucurat mult că am picat cu FCSB în prima etapă. Din păcate pentru ei, am avut de unde să luăm informaţii, ei apar la TV şi peste tot. Ştiam că au probleme la faze fixe, am profitat de asta. Îmi pare rău pentru Dică, ştiu că este presiune pe el tot timpul, dar îi urez baftă în continuare. Eu sunt foarte optimist, le-am spus jucătorilor că dacă au încredere în ei, cum am eu în mine, va fi bine. Este un rezultat bun, dar nu are valoare dacă nu continuăm şi în etapa a doua", a declarat Măldărăşanu la Digisport.

Formaţia FCSB a debutat cu o înfrângere în noul sezonul al Ligii I, după ce a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa Astra Giurgiu.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Llulaku, în minutul 43, care a reluat cu capul centrarea din corner a lui Romario Moise.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.