Antrenorul echipei FCU Craiova 1948, Marius Croitoru, a fost categoric în ceea ce priveşte utilizarea sistemului de arbitraj video la meciurile din Superligă. El a declarat, marţi, după meciul câştigat la limită de echipa sa, 1-0, cu formaţia Sepsi, că sistemul VAR mai mult încurcă lucrurile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am aşteptat cu toţii sistemul VAR şi, din păcate, mai mult ne încurcă. Practic, din punctul meu de vedere, implementarea acestui sistem nu ne ajută cu nimic. Toată ziua urlam la televizor că vrem VAR, dar a venit VAR-ul şi nu ne ajută. Nu ştiu cine e de vină, însă asta nu e treaba noastră. S-a supărat lumea când am spus că avem cel mai slab VAR. Ce să spunem, că este cel mai bun? Dacă anumite lucruri nu sunt văzute clar nici cu VAR...”, a declarat Marius Croitoru.

Echipa FCU Craiova a dispus, marţi, de formaţia Sepsi OSK, pe teren propriu, scor 1-0, într-un meci contând pentru etapa a opta din Superligă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.