Marius Croitoru, antrenorul echipei FC U 1948 Craiova, şi-a asumat, vineri seară, întreaga vină pentru insuccesul cu Petrolul Ploieşti, scor 0-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mi-e greu să-mi gasesc cuvintele dupa un meci, de fapt o operă: Moartea fotbalului în mai multe acte. De fapt e doar vina noastră. Fiecare echipă are strategia ei. Am mai văzut asta. Echipa care joacă aşa, le ţine un an şi după aceea nu mai ştiu pe unde să scoată maioul. M-a deranjat şi bucuria lor, care a fost extrem de exacerbată. Eu m-aş simţi penibil să am o bucurie aşa exacerbată după un meci care a fost un antrenament fizic. Eu nu le-aş da voie băieţilor mei să se bucure aşa după o asemenea victorie. Nu am nici ce să analizez. S-a jucat numai într-un careu. Mi-e greu să găsesc vinovaţi, pentru că băieţii au dat totul”, a declarat Marius Croitoru la posturile care transmit Superliga.

Echipa Petrolul Ploieşti a învins cu 1-0 formaţia FCU 1948 Craiova, într-un meci disputat în deplasare şi care a contat pentru etapa a şasea din Superligă

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.