Echipa Universitatea Cluj a anunţat miercuri că a ajuns la un acord cu formaţia poloneză Korona Kielce pentru transferul fundaşului Marius Briceag.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Despărţirea a fost anunţată de club pe site-ul oficial, unde a fost publicat un scurt text: „Marius Briceag a sosit la ”U” la începutul acestui sezon. Fundaşul care evoluează în banda stângă a strâns 24 de prezenţe în tricoul „alb-negru”, marcând unicul său gol în partida câştigată de „studenţi” cu FC Hermannstadt. Clubul nostru îi mulţumeşte pentru munca depusă la ”U” şi îi doreşte mult success în viitor!”

Marius Briceag (30 de ani) este al zecelea jucător cedat de Universitatea Cluj în această iarnă. El a mai evoluat în cariera sa la FC Argeş, CSM Rm Vâlcea, Universitatea Craiova, FC Voluntari şi FCSB.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.