Marius Bilaşco, oficial în cadrul clubului CFR Cluj, a declarat, vineri, după tragerea la sorţi a grupelor Ligii Europa, că nu ar fi dorit să mai întâlnească echipa scoţiană Celtic Glasgow.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E o grupă dificilă pentru că sunt multe echipe puternice angrenate în această competiţie şi era imposibil să nu dai peste echipe care au câştigat trofee. Anul acesta, echipele care sunt în Europa League sunt mai puterncie decât în anii trecuţi. Avem o misiune dificilă pentru că întâlnim echipe puternice din trei campionate din Top 5 ale Europei şi e clar că sunt favorite în această grupă. Sincer, nu ne doream să picăm cu Celtic, dar aşa a fost să fie. Suntem în grupă cu ei, va trebui să jucăm de două ori cu ei, ne cunoaştem, ne ştim avantajele, ne ştim şi minusurile, e clar că nu e o necunoscută nici pentru ei, nici pentru noi. Cred că Omrani va juca la CFR (n.r. - la meciurile cu Celtic). Mie întotdeauna mi-e frică de echipele care îşi păstrează acelaşi lot (n.r. - despre Lazio). E o echipă omogenă, care au jucat mult timp împreună, aşa cum a fost şi Slavia, e o echipă foarte bine organizată şi puternică la toate nivelurile. Campionatul Franţei are un anumit nivel, un campionat în care se joacă în forţă şi în viteză, au mari avantaje în comparaţie cu liga noastră. Urmează să întâlnim o echipă puternică de acolo (n.r. - Rennes). Noi avem o misiune dificilă pentru că toate cele trei echipe pe care le vom întâlni sunt la un nivel destul de ridicat. Până acum, cu toate că am întâlnit adversari dificili şi bine cotaţi, am reuşit să mergem mai departe, am reuşit să ne autodepăşim în toate partidele pe care le-am jucat, eu am încredere că putem să facem meciuri bune şi vom vedea la final dacă a fost sau nu o tragere bună", a declarat Bilaşco, la Telekom Sport.

Campioana României, CFR Cluj, va întâlni echipele Lazio Roma (Italia), Celtic Glasgow (Scoţia) şi Rennes (Franţa) în grupele Ligii Europa, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Monte Carlo.

Lazio Roma este echipa lui Ştefan Radu.

CFR Cluj a mai jucat cu Celtic în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, în care clujenii s-au impus (scor 1-1 acasa 4-3 în deplasare).

Echipa clujeană, Lazio, Celtic şi Rennes vor evolua în grupa E.

Meciurile din faza grupelor Ligii Europa se vor disputa la următoarele date:

19 septembrie, etapa I;

3 octombrie, etapa a II-a;

24 octombrie, etapa a III-a;

7 noiembrie, etapa a IV-a;

28 noiembrie, etapa a V-a;

12 decembrie, etapa a VI-a.

CFR Cluj a ajuns în Liga Europa după ce a fost eliminată de Slavia Praga în play-off-ul Ligii Campionilor, cu scorul general de 2-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.