Directorul sportiv al CFR Cluj, Marius Bilaşco, a catalogat, vineri, drept "poveşti" informaţiile apărute despre faptul că antrenorul principal Edward Iordănescu va părăsi echipa la finalul sezonului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am citit şi eu, dar sunt numai poveşti astea, de presă. Nici nu ştiu cum să le comentez. Nu o să plece, eu sunt convins că va rămâne, el d-abia a început munca la Cluj şi e prea devreme să plece. Probabil, dacă o să mai câştige un titlu şi o să aibă şi o calificare în grupele unei competiţii europene, cu siguranţă că după aceea se poate gândi să plece. (n.r. - dacă Iordănescu şi-a prelungit contractul) Relaţia pe care o are cu Marian Copilu este una destul de apropiată, ei au stabilit deja anumite lucruri. Semnătura nu este o primă problemă în toată povestea asta. Au făcut deja o strategie, au gândit-o împreună şi probabil în perioada următoare se va şi concretiza. Pentru noi vacanţa este extrem de scurtă, spătămâna viitoare probabil, după meci, jucătorii vor primi vacanţă, dar nu va fi una lungă. Undeva în jurulul date de 8-9 iunie ne vom aduna din nou pentru pregătire. Acesta este rsicul când eşti angrenat în preliminariile unei competiţii europene şi, pentru noi, preliminariile Ligii Campionilor încep undeva la începutul lunii iulie, deci avem nevoie de o perioadă de pregătire", a declarat Bilaşco, la ProX.

Iordănescu însuşi a ridicat semne de întrebare cu privire la viitorul său la CFR Cluj. Marţi, după meciul de la Botoşani, care a adus al patruela titlu consecutiv pentru ardeleni, el nu a confirmat că va continua pe banca echipei.

"E prea frumos momentul, ne bucurăm de el, poate că în zilele următoare vom înţelege şi mai bine, pentru că acum este şi epuizare, este multă oboseală, băieţii mereu au strâns rândurile şi în momentele grele am reuşit să ne ridicăm şi nu aş vrea să umbresc acest moment cu comentarii despre ceea ce urmează. Personal sunt legat de CFR până la mijlocul lunii iunie. Vom vedea, savurăm acest moment şi îmi doresc să ajung cât mai repede alături de familie", a spus el atunci.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.