Brazilianul Mario Zagallo (92 de ani), cvadruplu campion mondial (de două ori ca jucător, în 1958 şi 1962, o dată ca antrenor în 1970 şi o dată ca antrenor secund în 1994), a fost externat vineri din spital, unde se afla de mai bine de două săptămâni sub tratament pentru o infecţie urinară, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spitalizat deja în vara anului 2022 pentru o infecţie respiratorie după care s-a recuperat bine, Mario Zagallo a fost de această dată victima unei infecţii urinare, care l-a constrâns să fie internat din nou, în aceeaşi clinică din Rio de Janeiro, din data de 15 august.

Brazilianul - unul din cei doar trei oameni din istorie campioni mondiali ca jucător (1958, 1962) şi apoi ca antrenor (1970, plus o dată ca secund în 1994), alături de Didier Deschamps (Franţa, 1998-2018) şi Franz Beckenbauer (Germania, 1974-1990) - a anunţat că a părăsit vineri spitalul.

"Vă mulţumesc tuturor pentru afecţiunea voastră. M-am întors", a spus el într-un video postat pe Instagram, în care este văzut întorcându-se acasă într-un scaun cu rotile. "Sunt mai puternic ca niciodată, va trebui să mă suportaţi", a adăugat el în mesajul care ilustrează videoclipul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Zagallo (@zagallooficial)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.