Fostul fotbalist brazilian Mario Jardel va fi prezent la Sports Festival, la Cluj-Napoca, el urmând să joace în meciul demonstrativ All Stars Romania - Galatasaray Legends, alături de Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Adrian Ilie şi alte legende ale fotbalului mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vara asta voi fi la Sports Festival, la Cluj. Nu rataţi ocazia de a-i vedea, pe 2 iunie,  pe prietenii mei, Gică Hagi şi Gică Popescu. Vă aştept acolo!”, spune Jardel.

Fostul atacant, dublu câştigător al “Ghetei de Aur”, în 1999 şi 2002, şi cel mai bun marcator în UEFA Champions League, în sezonul 1999/2000, a traversat o perioadă de glorie la Galatasaray, între 2000 şi 2003, cu goluri marcate într-un ritm impresionant. Jardel a ajuns la Galatasaray imediat după ce echipa din Istanbul câştiga Supercupa Turciei şi Cupa UEFA, în acelaşi an. Mai mult, a câştigat de 4 ori titlul campionatului Portugaliei, atât în tricoul lui Sporting Lisabona, cât şi al lui FC Porto. Campion mondial cu Naţionala U20 a Braziliei, Mário Jardel are în palmares şi titlul de Fotbalistul Anului 2002 în Portugalia, dar şi Copa Libertadores în sezonul 1994/1995 cu Gremio Allegrense.

Meciul de gală din cadrul Sports Festival se va disputa vineri, 2 iunie, pe Cluj Arena, de la ora 20:30, în cea de-a doua zi a celui mai mare festival dedicat sportului din România. Evenimentul va aduce în teren marii fotbalişti ai Naţionalei României (1995-2023) şi ai Galatasaray, unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal din Turcia.

Echipa All Stars Romania: Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Adrian Ilie, Adrian Mutu, Florin Răducioiu, Dorinel Munteanu, Ciprian Marica, Ionel Ganea, Marius Niculae, Ioan Ovidiu Sabău, Ionuţ Lupescu, Răzvan Raţ, Gheorghe Mihali, Iulian Filipescu, Bănel Nicoliţă, Constantin Gâlcă, Răzvan Prodan – fiul regretatului Didi Prodan, Cristian Dulca, Bogdan Stelea, Florin Prunea.

Echipa Galatasaray Legends: Mario Jardel, Bulent Korkmaz, Hakan Unsal, Ümit Davala, Ergun Penbe, Fatih Akyel, Kerem Inan, Suat Kaya, Hamit Altintop, Capone (Carlos Alberto de Oliveira), Ayhan Akman, Umit Karan, Hasan Kabze, Cihan Haspolatu, Faruk Atalay.

”Ne aşteaptă un meci demonstrativ de senzaţie, cu generaţii legendare în duel, pe Cluj Arena! Avem deja componenţa echipelor şi suntem fericiţi că putem să oferim fanilor fotbalului din România o experienţă şi o şansă unică de a revedea în teren mari campioni, acasă, în România. În acelaşi timp, contribuim la o cauză umanitară, pentru că acest meci nu va fi doar o oportunitate de a vedea jucători celebri în acţiune, ci şi o modalitate de a ajuta victimele cutremurului devastator din Turcia. Încasările primite de clubul Galatasaray pentru a participa la Sports Festival vor fi donate către organizaţiile care se ocupă de eforturile de ajutorare a victimelor acestei calamităţi. Ne vedem pe Cluj Arena!”, a declarat Mirel Alexa, director executiv Sports Festival.

”Ne-am dorit să oferim publicului un meci în care să implicăm Generaţia de Aur, cea mai iubită de public, şi să putem genera din nou emulaţie şi emoţii pozitive, atât pentru jucători, cât şi pentru public. Componenţa Echipei Galatasaray este destul de similară cu cea care a câştigat, în 2000, Cupa UEFA. De altfel, alegerea clubului de fotbal Galatasaray pentru acest meci demonstrativ a venit aproape natural, când vezi că ai trei membri ai Generaţiei de Aur care au jucat la cea mai titrată echipă a Turciei: Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Adrian Ilie”, a afirmat şi Patrick Ciorcilă, cofondator Sports Festival.

Biletele pentru meciul demonstrativ de fotbal pot fi cumpărate de pe site-ul entertix.ro. Copiii cu vârsta sub 7 ani vor putea avea acces la meci fără bilet, cu condiţia să fie însoţiţi de un adult şi nu vor avea loc dedicat. Pe Cluj Arena, la tribuna 2, va fi amenajată Family Zone, un spaţiu dedicat familiilor cu copii care vin la meci. În Family zone se pot achiziţiona minim 2 bilete şi maxim 5 şi este obligatoriu să fie măcar un copil cu vârsta sub 18 ani în grup.

Preţul biletelor pentru All Stars Romania vs. Galatasaray Legends:

Peluză: 30 lei;

Tribună 2: 70 lei;

Tribună 1: 90 lei;

Family Zone: 35 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.