Fotbalistul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi vor obţine calificarea în faza următoare a Ligii Europa doar dacă se vor concentra la confruntarea cu Celtic Glasgow, din ultima etapă a grupelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“E important acest meci pentru ambele părţi. Pentru club în primul rând şi pentru noi, jucătorii, pentru că merităm şi avem prestigiu mult mai mare în Europa. Echipa a demonstrat deja în acest sezon de Liga Europa că se poate să o învingem pe Celtic. Cel mai important pentru noi jucătorii este să fim inteligenţi. Am fost trişti după înfrângerea din campionat, dar acum e altă competiţie, în care vrem să trecem mai departe. Cu siguranţă nu o să fie uşor, e bine că jucăm acasă, dar o să fie un meci foarte, foarte greu, şi numai dacă suntem concentraţi vom obţine rezultatul pe care îl dorim. Presiune există, vrem să mergem mai departe. Ar fi păcat să ajungem la ultimul meci, cu acest avantaj, şi să nu ne calificăm”, a spus Camora.

Meciul CFR Cluj – Celtic Glasgow va avea loc joi, de la ora 19.55, în Grupa F a Ligii Europa. CFR are nevoie de un punct pentru a fi sigură de calificarea în 16-imi, indiferent ce se întâmplă în partida Rennes - Lazio.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.