Fundaşul Mario Camora a declarat, duminică seară, că echipa CFR Cluj a venit la Bucureşti pentru a câştiga meciul cu FCSB şi a reveni pe primul loc în Liga I, subliniind că este foarte dureros să fii egalat în finalul unei partide.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E foarte dureros să fii egalat în final. Echipa a făcut un meci foarte bun. Titlul se joacă, mai sunt trei meciuri, trebuie să avem încredere. Am fi meritat cele trei puncte. Nicio echipă nu este avantajată pe acest final de campionat. Păcat că am avut ghinion, am venit să plecăm din Bucureşti pe primul loc, dar nu s-a putut. Kovacs a arbitrat foarte bine. Trebuie să ţinem capul sus, să avem puţin de noroc, o să dăm totul pe teren şi la final vom vedea ce va fi", a declarat Camora la Digisport.

Formaţia FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, duminică, pe Arena Naţională, în compania echipei CFR Cluj, în etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I, reuşind să egaleze datorită unui gol marcat în minutul 90+1. Echipa lui Nicolae Dică se menţine pe primul loc în clasament, având 43 de puncte, iar clujenii sunt în continuare pe 2, cu 41 de puncte.

Golurile au fost înscrise de Planic '90+1 pentru FCSB şi Djokovic '76 pentru CFR Cluj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.