Tehnicianul Marin Dună a declarat, vineri seară, după meciul pierdut cu scorul de 0-4 de Gaz Metan Mediaş în faţa echipei Dinamo, că speră ca autorităţile să ia măsuri pentru clubul de care el se desparte, marcat de probleme financiare grave.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mi-e greu sa analizez jocul pentru ca nu ar fi o analiză corectă. Unii au arătat ceva, chiar Iancu, a arătat foarte bine. Maxim a jucat foarte bine. Sunt jucători de perspectivă, dar nu trebuie aruncaţi toţi. O să fie şi mai greu pentru ei. Nu ştiu ce se va întâmpla, mie îmi pare rău pentru că se formase un grup bun. Eu sper ca autorităţile să facă ceva din vară. Nu se întrevede niciun viitor. Asta se înţelege, nu ştiu dacă se mai vrea. Eu cred că este un dezastru şi ar fi păcat de un oraş. Noi am trecut a doua oră prin aşa ceva, asta e viaţă, nu noi controlăm factorul financiar. Nu au cum.. li se vor lua puncte şi vor retrograda. Se va ajunge cu 0 puncte. Vor juca aceşti copii în continuare. Vor arăta doar lucruri bune individuale, la nivel de echipă nu au cum. Iancu este un jucător care are psihicul puternic şi poate să arate", a spus Dună, potrivit telekomsport.ro.

Formaţia Dinamo a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii 1.

Gaz Metan Mediaş, echipă rămasă în această săptămână fără mai mulţi jucători şi fără antrenorul principal Ilie Poenaru, a fost condusă de pe bancă de secundul Marin Dună.

Golurile au fost marcate de Ivanovski ’20, Borduşanu ’38 şi Torje ’74 (penalti), ’77.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.