FC Voluntari a anunţat, miercuri, încetarea raporturilor contractuale cu tehnicianul Marin Dună, de comun acord cu acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clubul se desparte şi de staful lui Dună, format din Ilie Poenaru (antrenor secund), Gabriel Vasiliu (antrenor cu portarii) şi Paul Ceuşan (antrenor secund).

Instalat la conducerea tehnică la începutul acestui sezon, Marin Dună a însumat 23 de meciuri oficiale în Superligă, înregistrând în acest interval un palmares de 6 victorii, 7 egaluri şi 10 înfrângeri. A calificat echipa în sferturile Cupei României, în care FC Voluntari va întâlni FC Universitatea Craiova 1948 , în luna aprilie.

Luni seară, echipa FC Voluntari a fostt învinsă cu scorul de 4-1 de CFR Cluj, în etapa a 23-a a Superligii. FC Voluntari ocupă locul 14, antepenultimul în clasament, cu 25 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.