Fostul atacant Ciprian Marica a declarat, miercuri, la Pro TV, că orice meci al naţionalei României din Liga Naţiunilor va fi greu, dar venirea lui Cosmin Contra ca selecţioner a adus o altă atitudine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Orice meci este greu, nu mai avem o echipă naţională de care să spunem că defilăm, dar de când a venit Contra vedem o altă atitudine, ceea ce ne dă curaj. Va fi greu cu Muntenegru, dar îi cunoaştem, am mai jucat cu ei. Serbia e un adversar greu, dar nici eI nu sunt ce au mai fost, iar Lituania este un adversar ce ar trebui să fie cel mai accesibil", a declarat Marica.

Reprezentativa României va evolua în grupa 4 a Ligii C din cadrul Ligii Naţiunii, alături de selecţionatele Serbiei, Muntenegrului şi Lituaniei, s-a stabilit, miercuri, la tragerea la sorţi de la Lausanne.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.