Atacantul stelist Ciprian Marica a declarat, luni, că nu este refăcut după problemele de sănătate suferite în luna martie, iar medicii i-au recomandat să nu facă antrenamente în această perioadă, ci doar exerciţii de recuperare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dragi prieteni, se vorbeşte din nou în media despre mine în necunoştinţă de cauză, aşa că am să clarific lucrurile aici, pentru voi. Aşa cum a anunţat patronul echipei, nu sunt disponibil pentru fotbal în aceasta perioadă. Nu m-am reaccidentat, aşa cum s-a scris, doar că nu m-am refăcut complet dupa accidentarea pe care am suferit-o în martie. Poate că nu a fost o decizie bună să reintru când încă resimţeam dureri, dar mi-am riscat sănătatea pentru a mă pune în slujba echipei şi a colegilor într-o perioadă foarte importantă pentru Steaua. Am făcut din nou un RMN zilele trecute, medicii au constat că nu sunt probleme, dar mi-au recomandat o perioadă de pauză în care să nu fac antrenamente, ci doar exerciţii specifice de recuperare. Sper să revin pe gazon foarte curând şi ce va fi apoi, vom vedea!", scris Marica, pe contul său de Facebook.

Ciprian Marica s-a accidentat la meciul cu Dinamo, scor 1-1, din 6 martie, contând pentru prima etapă a play-off-ului Ligii I, când a suferit o leziune fibrilară la nivelul bicepsului femural drept.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

De atunci el a mai intrat pe teren de patru ori: cu Pandurii, în etapa a IV-a a play-off-ului Ligii I, la 30 martie (a jucat prima repriză), în Cupa Ligii cu Astra, la 13 aprilie (a evoluat în primele 55 de minute), din nou cu Astra, în campionat, în etapa a VII-a, la 16 aprilie (a jucat repriza a doua) şi cu Dinamo, în returul semifinalelor Cupei României, la 20 aprilie, când de asemenea a jucat în prima repriză.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.