Marian Drăgulescu va protesta în faţa sediului Ministerului Tineretului şi Sportului, după ce Federaţia Română de Gimnastică l-a exclus din lotul naţional din motive medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marian Drăgulescu a fost dat afară miercuri seară din lotul naţional de gimnastică, motiv pentru care va protesta joi, în faţa MTS, întinzând pe trotuar tricolorul presarat cu cupele si medaliile obţinute pentru România, a scris pe pagina sa personală de Facebook jurnalistul Dorin Chioţea.

Gimnastul a primit avizul "apt pentru efort" al medicilor cardiologi după ce a trecut peste o ablaţie, dar FRG nu vrea sa rişte. El este dispus chiar să concureze pe propria semnătură, a mai făcut-o în trecut, deşi nu e necesar. Cel mai faimos gimnast român nu îşi va putea apăra peste trei săptămâni, la Glasgow, medaliile europene (aur şi argint) cucerite anul trecut la Cluj.

În vârstă de 37 de ani, Marian Drăgulescu este multiplu campion mondial şi european, medaliat cu argint şi dublu medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.