Gimnastul Marian Drăgulescu împlineşte, vineri, 40 de ani, iar cariera sa cunoaşte parcă noi începuturi. Multiplu medaliat în marile competiţii europene şi mondiale, Drăgulescu a fost sărbătorit de colegii de la Izvorani chiar la prima oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Neaţa prieteni! Surpriză mare astăzi la Izvorani. Ai mei colegi m-au sărbătorit de la prima oră, aşa că am început ziua în forţă Mulţumesc mult, dragi colegi!”, a scris sărbătoritul zilei alături de o scurtă filmare postată pe Facebook.

El primeşte în continuare felicitări şi urări pe reţele de socializare.

Marian Drăgulescu a fost la un pas de podiumul Campionatului European, încheiat săptămâna trecută la Mersin (Turcia), unde s-a clasat pe locul 4 la sărituri, proba sa favorită.

Panoplia de medalii a gimnastului stelist este greu de egalat şi include trei medalii olimpice (argint şi bronz), 10 medalii mondiale, din care opt de aur, şi alte 18 medalii continentale, din care 10 sunt de aur. Ultima medalie de aur a fost cucerită de Marian Drăgulescu în 2017, la Campionatul European de la Cluj-Napoca, atunci când a fost primul la sol. Tot atunci a obţinut şi argintul la sărituri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.