Portarrul Marian Aioani nu va face parte din lotul României pentru meciul de la Skopje, cu Macedonia de Nord, anunţă frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dn păcate, din cei 26 de jucători convocaţi de Mirel Rădoi pentru acţiunea naţionalei din septembrie, doar 21 vor face deplasarea în Macedonia de Nord. După accidentările lui Tănase, Alibec şi Drăguş, fotbalişti care au părăsit cantonamentul României în aceste zile, a venit rezultatul pozitiv al lui Rotariu la testarea COVID.

Astăzi, portarul Marian Aioani, convocat în premieră la nivelul primei reprezentative, părăseşte cantonamentul, nefăcând parte din lotul pentru Macedonia de Nord.

Marian a suferit o accidentare în pregătire, entorsă la glezna dreaptă, iar investigaţiile coordonate de staff-ul medical al naţionalei, efectuate în această dimineaţă, au dus la concluzia că acesta nu este disponibil pentru meciul de miercuri.

Multă sănătate şi recuperare rapidă, Marian!", a scris frf.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.