Maria Ceplinschi a ocupat, joi, locul 16 din 24 de sportive, cu 50.098 de puncte, în finala probei de individual compus din cadrul Campionatelor Mondiale de gimnastică din Japonia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

E a obţinut următoarele punctaje la cele patru aparate ale probei: 13,633 la sărituri, 12,566 la paralele, 11.633 la bârnă şi 13.066 la sol, la acest ultim aparat primind a cincea notă din concurs.

În vârstă de 16 ani, Ceplinschi s-a calificat în finală de pe locul 20.

Sportiva română va mai concura la această ediţie a CM în finala de la sol.

Maria Ceplinschi face parte din proiectul "Ţară, ţară vrem campioane", coordonat de Mariana Bitang şi de Octavian Belu şi finanţat de OMV Petrom.

La Kitakyushu, medalia de aur i-a revenit sportivei ruse Angelina Melnikova, cu 56.632 de puncte. Ea a fost urmată de americancele Leanne Wong, cu 56,340 de puncte şi Kayla di Cello, cu 54.566 de puncte.

Melnikova este prima gimnastă din afara SUA care câştigă titlul la individual compus după ce compatrioata ei Alia Mustafina obţinea aurul în 2010.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.