Marco Reus (33 de ani) a semnat joi prelungirea cu un an a contractului cu gruparea Borussia Dortmund, urmând să joace la echipa lui terzic pânî în vara anului 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Marco a avut mult ghinion cu accidentările, dar este „Borusse” al nostru, cel dintotdeauna şi, în calitate de căpitan al echipei, urmăreşte exact aceleaşi obiective ca şi noi toţi: este şi rămâne foarte ambiţios, ceea ce este ideal pentru a conduce BVB-ul nostru spre obiective măreţe”, a declarat Hans-Joachim Watzke, preşedintele conducerii Borussiei Dortmund.

Marco Reus a venit la Borussia în anul 2012 şi a câştigat cu gruparea galben-neagră Cupa Germaniei în 2017 şi 2021, Supercupa Germaniei (2013. 2014 şi 201) fiind finalist în Liga Campionilor în 2012-13. A fost de şase ori inclus în echipa sezonului din Bundesliga.

În acest sezon, Reus a jucat în 20 de partide de campionat, marcând 6 goluri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.