Fostul internaţional Marcel Puşcaş şi-a anunţat, luni, candidatura la preşedinţia FRF. Fostul arbitru Cristian Balaj a declarat că, din câte ştie el, Florin Prunea va fi candidatul grupului de "opozanţi" ai adminsitraţiei FRF, format din foşti internaţionali.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă implic în această bătălie. Vom vedea în ce calitate", a declarat Balaj, prin telefon, la Pro X.

Prezent în studio, Marcel Puşca aspus că va candida şi el.

"Eu mă implic în calitate directă de candidat la preşedinţia FRF. Am luat acestă decizie, nu eram hotărât până în urmă cu ceva timp. Văzând ce se întâmplă în fotbalul românesc, ce mi s-a întâmplat şi mie în ultima perioadă în fotbalul românesc, m-au făcut să iau decizie. Da, voi candida la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal. Vor fi multe măsuri. Vor fi multe de făcut într-un interval relativ scurt de timp. Am crezut că venind în 2014 în FRF lucrurile se vor schimba. Nu s-a schimbat absolut nimic. Am ajuns la un nivel tehnic mai scăzut decât pe vremea lui Mircea Sandu. Sunt multe lucruri care au dus în jos fotbalul. Cu excepţia unui ambalaj, să zicem acţiunile de <grassroots>, pe care actuala federaţie le ambalează mult mai frumos decât Mircea Sandu. Voi avea colegi de echipă tot fotbalul românesc. Eu sunt în măsură să spun <împreună suntem fotbal> cu adevărat, pentru că împreună cu mine fotbalul românesc poate fi fotbal. Programul meu este gata de două luni, trebuie să-l dau doar la tipar şi atunci o să vedeţi măsurile pe care le voi lua", a declarat Puşcaş.

Întrebat care va fi candidatul Generaţiei de aur, Balaj a răspuns: "Florin Prunea, din ce am înţeles".

Marcel Puşcaş a candidat şi la alegerile din 2014. El a renunţat la candidatură chiar în cadrul AG de alegeri, pentru a-l susţine pe actualul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu. În schimbul acestei susţineri, Puşcaş a fost cooptat în echipa administrativă a FRF, din care s-a retras în acest an.

Alegerile pentru preşedinţia FRF vor avea loc în mai 2018 şi în cadrul acestora Burleanu va încerca să obţină un nou mandat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.