Preşedintele CSU Craiova, Marcel Popescu, a declarat, joi, că portarul Andrei Vlad, despre care au apărut informaţii în presă că ar urma să semneze cu FCSB, mai are contract un an cu gruparea olteană şi a refuzat să meargă în cantonament cu echipa antrenată de Devis Mangia. Popescu a precizat că FCSB nu are voie să îl abordeze pe acest jucător, care riscă o suspendare de 12 până la 24 de etape dacă nu se va prezenta la echipă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vlad a refuzat să vină în pregătire, mai are un an contract. Dacă continua să aibă această atitudine, să nu se prezinte la echipă, regulamentul spune clar: între 12 şi 24 etape de suspendare. El nu solicită nimic, nu respectă contractul. E un contract în derulare care se termină la 30 iunie 2018. El nu cere nimic, nu s-a prezentat la lot. Mă surprinde faptul că Steaua afirmă că îl are pe Vlad, dacă afirmă asta, pentru că are un jucător pe care nu avea voie să îl abordeze şi să îl primească la antrenamente", a spus Popescu la Digi Sport despre Andrei Vlad, portar în vârstă de 18 ani, format la CSU Craiova.

Marcel Popescu a vorbit şi despre eventualele achiziţii ale CSU Craiova în această vară, însă fără să precizeze nume. "În două zile o să vedeţi câteva chestii. Nu ne grăbim şi nu vrem să fim de departe liderii pe piaţa transferurilor. Un fundaş central va fi", a afirmat el.

Popescu a mai spus că probabil noul stadion din Craiova va fi inaugurat în luna septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.