Pilotul spaniol al echipei Honda Marc Marquez va rata atât ultima etapă a sezonului de MotoGP, de la Valencia, cât şi testele de la Jerez, după ce nu a participat, weekend-ul trecut, nici la Algarve Grand Prix de la Portimao.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt momente dificile, ca atunci când plouă. După vizita la doctorul Sanchez Dalmau, un nou episod de diplopie (vedere dublă) a fost confirmat, la fel ca în 2011. Trebuie răbdare, dar dacă am învăţat un lucru, acesta este să înfrunt adversitatea cu pozitivitate. Multumesc pentru sustinere", a scris Marquez, pe reţelele de socializare.

Astfel, sezonul 2021 a luat sfârşit pentru Marquez. Problemele lui au apărut după ce a căzut la un antrenament off-road, la finalul lunii trecute, şi a suferit o comoţie cerebrală.

În vârstă de 28 de ani, Marquez, de şase ori campion mondial la MotoGP, a ratat sezonul 2020 după ce a căzut în prima etapă şi a suferit o fractură de humerus drept, la 19 iulie. De atunci, el a fost operat de trei ori şi cu greu a revenit la forma care l-a consacrat.

Pilotul spaniol a intrat în competiţie abia în etapa a treia a actualei ediţii a CM de MotoGP, a câştigat, la 20 iunie, MP al Germaniei, primul său succes după 17 luni, şi a devenit, în ultimele patru curse înainte de accident, protagonistul din trecut, cu un loc 2, un loc 4 şi două victorii consecutive, la Austin şi la Misano.

Cursa de la Valencia are loc duminică, iar testele de la Jerez, în 18 şi 19 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.