Diego Maradona, antrenor al echipei Gimnasia La Plata, se opune reducerii salariilor jucătorilor săi, dar nu exclude ideea ca salariul său să fie micşorat în perioada pandemiei de coronavirus, notează cotidianul Ole, citat de L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Maradona ţine legătura cu sindicatul jucătorilor cu privire la acest subiect.

“Mulţi oameni au nevoie de acest salariu pentru a trăi”, a explicat fostul fotbalist.

El a propus, potrivit preşedintelui clubului Gimnasia La Plata, ca propriul său salariu să fie redus: “L-am contactat pe Diego şi el a fost printre primii care au spus că dacă trebuie să îi micşorăm veniturile, putem discuta”.

Maradona a declarat pentru Ole că îşi doreşte să rămână la Gimnasia. “Sper să pot rămâne la Gimnasia, iubesc acest club. Am o relaţie extraordinară cu oamenii, cu preşedintele, cu toată lumea. Ideea mea este să rămân cu staful tehnic şi să păstrez întăririle venite în ultima perioadă de mercato”, a afirmat fostul jucător.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.