Portarul echipei Bayern Munchen, Manuel Neuer, a revenit luni dimineaţă la antrenamente, înainte de deplasarea la Londra pentru meciul cu Arsenal, din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentat la muşchii aductori luna trecută, în timpul cantonamentului echipei naţionale a Germaniei, căpitanul bavarezilor a ratat amicalele cu Franţa şi Ţările de Jos, precum şi cele două înfrângeri ale echipei Bayern Munchenul cu Dortmund (0-2) şi Heidenheim (3-2).

Au revenit şi Coman şi Sané

Odată cu revenirea lui Leroy Sané, Kingsley Coman, Aleksandar Pavlovic şi Noussair Mazraoui, care au fost absenţi şi la Heidenheim, antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel, are o echipă aproape completă (lipsesc doar Bouna Sarr şi Sacha Boey) pentru a înfrunta tunarii marţi seara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.