Pugilistul filipinez Manny Pacquiao va urca în ring la 42 de ani şi la doi ani de la ultimul meci, în încercarea de a cuceri centurile WBC şi IBF la categoria semimijlocie în faţa americanului Errol Spence, la 24 august, la Las Vegas.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pacquaio a făcut anunţul revenirii în ring, postând pe Twitter o fotografie cu afişul evenimentului care va fi transmis în sistem pay-per-view. 

Ultimul său meci datează din iulie 2019, când l-a învins pe Keith Thurman şi a câştigat centura WBA.

Însă pentru că nu şi-a apărat centura, federaţia l-a deposedat de titlu la finalul lunii ianuarie, acesta aparţinând acum cubanezului Yordenis Ugas

Spence, în vârstă de 31 de ani, a câştigat toate cele 27 de meciuri pe care le-a disputat până acum, din care 21 înainte de limită.

Campion mondial la şase categorii diferite, Pacquiao (62 de victorii, 7 înfrângeri, 2 remize) este şi senator în Filipine.

 



 

.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.