Boxerul Manny Pacquiao l-a învins, duminică, la puncte, pe americanul Timothy Bradley, într-un meci care avut loc la Las Vegas, aceasta fiind, potrivit afirmaţiilor filipinezului, ultima partidă din cariera sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia arbitrilor a fost unanimă, 116-110, 116-110, 116-110, în favoarea lui Pacquiao, 37 de ani. Filipinezul l-a trimis de două ori la podea pe Bradley (32 de ani), în repriza a şaptea şi în a noua.

"Am promis familiei mele că mă voi retrage după acest meci", a spus Pacquiao.

În 2012, Manny Pacquiao a fost învins de Timothy Bradley, după o decizie controversată. Filipinezul şi-a luat revanşa doi ani mai târziu.

În cariera sa, Manny Pacquiao a fost de opt ori campion mondial la şase categorii diferite. El are în palmares 58 de victorii, 6 înfrângeri şi două partide terminate la egalitate.

La Las Vegas, Pacquiao a luptat pentru o bursă de 20 de milioane de dolari (18 milioane de euro). În cei peste 25 de ani de box profesionist, Pacquiao a câştigat o jumătate de miliard de dolari. Pugilistul filipinez a obţinut circa 150 de milioane de dolari după "meciul secolului", pe care l-a pierdut la puncte, în mai 2015, în faţa lui Floyd Mayweather.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.