Tehnicianul Devis Mangia a declarat, sâmbătă seară, că este mulţumit de jocul echipei CS Universitatea Craiova în meciul cu CFR Cluj, scor 2-1, în Liga I, chiar dacă jucătorii săi au suferit în ultimele 20 de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem mulţumiţi, am făcut o primă repriză foarte bună. Am luat un gol pe fază fixă, apoi în ultimele 20 de minute am suferit. De când am venit mi s-a spus: Vei vedea ce atmosferă va fi la Craiova, era greu să-mi imaginez, la Severin aveam 3.000-4.000 de suporteri, mulţumesc tuturor.  Suntem o familie, asta contează, nu contractul, ci jucătorii şi atmsofera", a spus Mangia la Digisport.

Formaţia CS Universitatea Craiova a învins, sâmbătă, pe teren propriu, echipa CFR Cluj, scor 2-1, în etapa a XXII-a, ultima a anului în Liga I. Craiovenii au avut un jucător mai puţin în teren din minutul 81, când a fost eliminat Alexandru Băluţă.

Pentru CS Universitatea au marcat Băluţă '45+1 şi Mitriţă '51, iar pentru CFR Cluj a înscris Vera '61.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.