Antrenorul echipei CSU Craiova, Devis Mangia, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că jucătorul Valentin Mihăilă este bine după ce a fost faultat dur de Laurenţiu Rus, la meciul cu Poli Iaşi, dar el nu va evolua în partida cu Sepsi. Însă italianul nu a vrut să dezvăluie care este starea de sănătatea a bosniacului Elvir Koljici, de asemenea accidentat, şi dacă va evolua vineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem fericiţi că Mihăilă e ok, dar nu poate fi în teren mâine, asta e clar. S-a antrenat ieri puţin, singur, azi la fel, dar am vorbit cu doctorul, nu ne putem asuma riscuri. Koljici, vom vedea", a declarat Mangia.

Întrebat dacă bosniacul se antrenează, Mangia a răspuns râzând: "Vom vedea mâine. Dacă este în teren, este ok, dacă nu este, nu este ok."

Antrenorul a precizat că Mihăilă va merge la naţionala U19. "În primele zile va fi menajat, dar apoi cred că va fi ok. Acum este prea aproape de ceea ce s-a întâmplat la Iaşi şi nu are rost să riscăm", a spus Mangia

Partida CSU Craiova - Sepsi Sfântu Gheorghe va avea loc, vineri, de la ora 21.00, în etapa a XV-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.