Antrenorul CSU Craiova, Devis Mangia, a fost întrebat, vineri, dacă a aflat că Dinamo "este cel mai mare duşman al Universităţii Craiova", iar tehnicianul a răspuns că atunci când a sosit în Bănie i s-a cerut să nu poarte roşu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"De când am ajuns aici mi s-a spus să nu port roşu. Probabil că există o explicaţie. E clar că e o partidă importantă, dar pentru evoluţia noastră este o partidă importantă pentru că e următoarea", a declarat antrenorul italian.

Mangia nu consideră un avantja faptul că Dinamo a pierut acasă ultimul meci cu Poli Timişoara şi că antrenorul Cosmin Contra ar putea prelua echipa naţională.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Nu facem astfel de raţionamente, este o partidă care nu trebuie încadrată în moment. Nu pregătim echipa în funcţie de situaţia de moment a unui adversar, de faptul că a pierdut ultimul meci. Şi noi am pierdut ultima întâlnire. Trebuie să ne facem noi jocul cel mai bun. Nu trebuie să ţinem cont de alte aspecte", a spus el.

Mangia nu a mai dorit să mai comenteze arbitrajul de la Cluj-Napoca, din meciul cu CFR: "Am încredere maximă în arbitri, ceea ce s-a întâmplat la Cluj e o chestiune trecută. Ne gândim să facem jocul nostru, nu ne gândim la alte situaţii. Vreau să-i cer scuze celui de-al patrulea oficial, am fost un pic agitat. Eu cred că jocul de fotbal este un spectacol cu trei echipe e teren. Şi când intră pe teren acestea trebuie să facă tot ce e mai bine."

Thiago nu va juca, fiind suspendat, iar Dimitrov şi Datkovici au probleme medicale şi prezenţa lor pe teren este incertă, a adăugat antrenorul

Mijlocaşul bulgar Hristo Zlatinski a afirmat că jucătorii Universităţii Craiova nu trebuie să fie motivaţi suplimentar pentru meciul de sâmbătă.

"Nu trebuie să ne motivăm mult, ştim că acesta este cel mai important meci pentru suporterii noştri. Nu contează în ce situaţie sunt adversarii. Sunt sigur că vor veni mulţi suporteri să ne susţină şi vrem să câştigăm acest meci pentru ei", a spus fotbalistul.

CS Univeristatea Craiova va întâlni, sâmbătă, de la ora 20.30, la Drobeta Turnu Severin, formaţia FC Dinamo, într-un meci din cadrul etapei a X-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.