Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat duminică seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 2-0, că oaspeţii au fost mai buni în prima repriză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Rezultatul e clar că este bun, dar pentru mine în prima repriză Cluj a jucat mai bine decât noi, CFR sigur a jucat mai bine decât noi. În repriza a doua am făcut un meci bun. Atitudinea a fost perfectă tot meciul, dar trebuie să fim puţini mai calmi. Repriza a doua am fost, am jucat mai bine, cu mai multă personalitate. CFR este favorită pentru titlu. A pierdut două meciuri în 23 de etape, este pe primul loc, este echipa care e favorită. Dacă azi pierdeam aici cu CFR era închis tot pentru noi”, a spus Mangia, potrivit telekomsport.ro.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), liderul din Liga I, CFR Cluj, într-un meci din etapa a XXIII-a. Golurile au fost marcate de Andrei Cristea ’14 şi Elvir Koljic ’78.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.