Antrenorul CSU Craiova, Devis Mangia, a declarat, vineri, că a cerut conducerii clubului să propună schimbarea regulamentului, pentru ca echipele din Liga I să aibă mai mulţi jucători pe banca de rezerve la meciuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu ştiu dacă alţi antrenori sunt de acord cu mine, am cerut clubului dacă e posibil ca pentru sezonul viitor să se schimbe regula şi să avem, ca în alte ţări, 20 sau 22 de jucători pe lista pentru un meci. Pentru că nu e simplu ca un antrenor să ia decizii, deoarece nu poate acoperi toate poziţiile cu jucătorii de pe banca de rezerve", a spus Mangia, într-o conferinţă de presă.

El a făcut această precizare vorbind despre posibilitatea de a juca a fundaşului Florin Gardoş, transferat în această iarnă. Mangia a spus că e difcil să facă schimbări într-o defensivă care nu a primit gol în acest an. Gardoş merită să fie măcar pe lista oficială a jucătorilor, însă este destu de greu să prindă lotul de 18, a adăugat tehnicianul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.