Antrenorul Devis Mangia a apreciat, luni, că echipa CS Universitatea Craiova a avut o evoluţie bună în meciul cu FCSB, subliniind că nu este mulţumit de faptul că formaţia sa va juca vineri, în ultima etapă a Ligii I, şi nu duminică, la aceeaşi oră cu FC Viitorul, alături de care se află în luptă directă pentru locul 3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut un meci bun, am primit un gol pe care nu trebuia să-l luăm. Felicitări pentru atitudinea jucătorilor. Probabil că FCSB are mai multă calitate, cred că am avut trei mari ocazii, în aceste meciuri diferenţa este cine marchează. Sper să mai văd această atitudine şi în alte meciuri. Nu ştiu de ce trebuie să jucăm vineri, de ce să nu jucăm la aceeaşi oră cu Viitorul pentru locul 3. Nu se poate juca luni şi apoi vineri, nu e bine. Atmosfera a fost minunată, mulţumim fanilor. Cine va câştiga titlul, îl va merita", a declarat Mangia la Digisport.

Formaţia FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa CS Universitatea Craiova, în penultima etapă a play-off-ului Ligii I. În urma acestui rezultat, titlul de campioană se va decide în ultima etapă, între CFR Cluj, echipa de pe primul loc, şi FCSB, formaţia de pe poziţia secundă, diferenţa fiind de un punct. Pintilii, aflat pe banca de rezerve, şi Junior Morais, ambii de la FCSB, au fost eliminaţi.

În urma acestui rezultat şi cu o etapă înainte de final, clasamentul play-off-ului Ligii I este următorul:

1. CFR Cluj - 47;

2. FCSB - 46 de puncte;

3. FC Viitorul - 35;

4. CSU Craiova - 35;

5. Astra - 33;

6. CSM Poli Iaşi - 24.

Programul ultimei etapei a play-off-ului este următorul:

Vineri,  18 mai

Ora 20.45 CSM Poli Iaşi – CS U Craiova

Duminică, 20 mai

Ora 20.45 FCSB – Astra Giurgiu

Ora 20.45 CFR – FC Viitorul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.