Tehnicianul Devis Mangia a decarat, sâmbătă, că jucătorii echipei CS Universitatea Craiova au făcut prea multe greşeli în meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-3, din etapa a opta a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut prea multe greşeli. Am avut foarte multe ocazii, am stat mult în jumătatea lor de teren, am intrat în careu, dar au fost multe erori. Nu sunt supărat pe arbitraj. Şi dacă nu sunt eu supărat nu ar trebui să fie nimeni. Am văzut ce s-a întâmplat azi, orice e posibil. Trebuie să lucrăm foarte mult în continuare. Avem mulţi jucători la dispoziţie şi m-am gândit să-i menajez. Bancu a jucat 90 de minute acum câteva zile şi la fel şi Cicâldău. Jucătorii tineri trebuie să muncească, dar Mihăilă a făcut o partidă bună pe un teren dificil, mai ales pentru calităţile lui. L-am menajat puţin pentru că a avut o accidentare şi a jucat puţin şi la naţională" a declarat Devis Mangia, informează digisport.ro.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-1), echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a opta a Ligii I. Patru lovituri de la 11 metri au fost acordate în acest meci, din care trei pentru echipa craioveană.

Pentru Gaz Metan au marcat Marius Constantin (12, penalti), Fortes (26) şi I. Cristea (82), în timp ce pentru CS Universitatea au punctat Mitriţă (8, penalti) şi Koljic (75, penalti).

În minutul 62, CS Universitatea Craiova a beneficiat de o nouă lovitură de la 11 metri, însă şutul lui Mitriţă a fost apărat de Pleşca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.