Fundaşul Cristian Manea a declarat, duminică seară, că pentru CFR câştigarea titlului este o performanţă extraordinară mai ales că este pentru al doilea an consecutiv. El este dispus să continue la CFR Cluj, unde este împrumutat de la Apollon Limassol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este o mare performanţă pentru noi, mai ales că CFR nu a mai câştigat două titluri consecutive. Mă bucur că am jucat meciul 99 în Liga I, iar pe Arena Naţională va fi meciul 100. Ambele titluri sunt foarte frumoase, când eşti campion anulează toate antrenamentele grele, durerile, absolut tot.  La vârsta mea nici nu vreau vacanţă, mai am echipa naţională. Mai am un meci cu CFR, nu s-a discutat despre prelungire, dar sunt dispus", a declarat Manea la Digisport.

Formaţia CFR Cluj a câştigat titlul de campioană a României pentru a cincea oară în istoria sa şi pentru a doua oară consecutiv, după ce a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa CSU Craiova. Cu o etapă înainte de final, CFR Cluj are cinci puncte avans faţă de ocupanta locului 2, FCSB. CFR Cluj a mai câştigat titlul de campioană în 2008, 2010, 2012 şi 2018. A marcat Culio '12 (p).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.