Formaţiile Manchester City şi Leipzig s-au calificat, marţi seară, în optimile de finală ale Ligii Campionilor fiind primele echipe care merg mai departe în actualul sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

City a învins pe teren propriu echipa Young Boys, scor 3-0, şi Leipzig s-a impus în faa formaţiei Steaua Roşie Belgrad, în deplasare, scor 2-1.

Ambele meciuri s-au disputat în grupa G. City este lider în grupă cu 12 puncte, Leipzig este pe doi cu 9 puncte, în timp ce Steaua Roşie şi Young Boys nuu mai au şanse de calificare, având doar câte un punct.

Pe de altă parte, tehnicianul echipei oung Boys, Raphael Wicky, a declarat că va trebui să vorbească cu Mohamed Ali Camara, după ce a aflat că jucătorul i-a cerut la pauză tricoul atacantului lui City, Erling Haaland.

"Nu am văzut asta, este o noutate pentru mine şi sunt puţin surprins de asta acum", a spus Wicky după meci. "Pe de altă parte, nu cred că a avut vreo legătură cu jocul său, dar probabil că voi discuta cu el şi voi vedea ce spune. Poate că Erling i-a cerut să facă schimb, nu ştiu!".

Căpitanul echipei Young Boys a fost văzut apropiindu-se de Haaland, care marcase deja unul dintre cele două goluri ale sale până atunci, în timp ce se îndreptau spre tunel, iar cei doi au făcut schimb de tricouri.

Nu este neobişnuit ca jucătorii să facă schimb de tricouri la pauză, aşa cum au făcut mulţi jucători de la City şi Young Boys marţi pe Etihad Stadium, dar schimbul de tricouri la pauză este rar şi deseori provoacă furia fanilor care consideră că nu este normal să se întâmple aşa ceva în plină confruntare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.