Antrenorul Pep Guardiola i-a scos din lot pe mijlocaşii ofensivi Phil Foden şi Jack Grealish, pentru că au petrecut într-un bar după victoria obţinută, marţea trecută, de Manchester City, scor 7-0, cu Leeds, în Premeir League, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi au fost titulari cu Leeds, au jucat tot meciul, au marcat câte un gol, după care au plecat direct la local. Ei fost fotografiaţi şi imaginile au devenit publice, ceea ce l-a nemulţumit pe Guardiola, care a decis să nu-i convoace pentru jocul cu Newcastle, care a avut loc duminică.

"Sunt foarte atent la comportmanetul de pe teren şi din afara lui", a declarat Guardiola după jocul de la Newcastle, potrivit BBC.

"Şi când comportamentul în afara terenului nu este potrivit, nu vor juca. Deci trebuie să fie concentraţi tot timpul, deoarece distragerile din perioada Crăciunului şi tot ceea ce se întâmplă... Trebuie să rămâi concentrat", a adăugat el, la BBC Radio 5 Live.

City a obţinut cu Newcastle victoria cu numărul 34 (4-0) într-un an calendaristic, un record. Formaţia din Manchester conduce în clasament cu trei puncte avantaj faţă de Liverpool, de pe locul 2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.