Danielle Reyna, mama fotbalistului Giovanni Reyna, a fost cea care a alertat federaţia americană cu privire la un incident din 1991, când actualul selecţioner al SUA, Gregg Berhalter şi-a lovit soţia, relatează ESPN şi Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Danielle, care îi cunoaşte pe Gregg şi Rosalind Berhalter de mulţi ani, ar fi alertat federaţia după ce Berhalter l-a criticat pe Giovanni după Cupa Mondială. Tehnicianul a afirmat la revenirea din Qatar că un jucător din lotul SUA în mod clar nu se ridică la nivelul aşteptărilor pe teren şi în afara terenului. Giovanni Reyna a confirmat pe Instagram că Berhalter făcuse referire la el.

“M-am gândit că este nedrept că Gio, care şi-a cerut scuze pentru că s-a comportat imatur cu privire la cât a fost folosit, este încă târât în noroi, în contextul în care Gregg şi-a cerut ierrare şi a fost iertat pentru ceva mult mai grav, la aceeaşi vârstă”, a explicat Danielle Reyna.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Gregg Berhalter a recunoscut că şi-a lovit soţia, după ce au avut o ceartă pe vremea când erau adolescenţi. Acum în vârstă de 49 de ani, Berhalter este investigat de US Soccer, după ce s-au formulat acuzaţii la adresa sa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.